ICDSoft представя ново поколение VPS услуга, предназначена за програмисти, уеб агенции и риселъри! Нашата нова SmartVPS платформа е многофункционално решение на страхотна цена, което Ви позволява лесно да създавате и управлявате множество отделни акаунти!
Есенна промоция - 50%
Използвате промоционален код fallpromo за 50% отстъпка.

Качествен уеб хостинг вече над 18 години

Професионална електронна поща

Използвайте собствения си домейн с нашата пощенска услуга. Създайте неограничен брой мейл акаунти за Вашия проект, бизнес, или лично ползване.

100-дневен период на рекламация

Имате 100 дни да пробвате услугата ни и да поискате пълната сума за хостинг обратно, по каквато и да е причина.

Денонощна техническа поддръжка

Висококвалифицираните ни специалисти са на разположение денонощнo. Гарантираме отговор до 15 минути, но средното ни време за отговор е под 8 минути!

Всекидневни бекъпи

Всички данни се архивират ежедневно на отделни бекъп машини. Всички акаунти получават напълно безплатно всички инструменти за архивиране и възстановяване. Научете повече.

Риселър програма

Програмата ни за риселъри Ви позволява да се възползвате от отстъпки до 90% за нови акаунти и безплатни инструменти за управление и автоматизация на вашия бизнес. Регистрирайте се безплатно.

Отстъпки при подновяване

Всички наши клиенти получават минимум 20% отстъпка от цената при подновяване. Ако желаете да закупите допълнителен акаунт, то отстъпката затова е 40%.

Защо да изберете ICDSoft

Фирмата ICDSoft е специализирана в разработката на софтуер от 1993 г. През 1999 г. разширихме нашата дейност с предложения за споделен уеб хостинг. В резултат на това в момента хостваме 59,300 сайта на нашите сървъри и имаме клиенти от над 140 страни по света.

Хостинг услуги за учебни заведения

Ние в ICDSoft вярваме, че образованието е път към създаването на по-добър свят. То дава на хората шанс да се развиват, да растат, да бъдат иновативни и да прогресират. Образованието ни предоставя възможности, прави ни по-осъзнати и ни помага да станем по-добри и по-силни. Като част от усилията ни за подпомагане на учебния процес предлагаме безплатни уеб хостинг услуги за учебни заведения и образователни институции.

Научете повече

SSL сертификати на GeoTrust и Sectigo от 52.65 лв./година.

Безплатен всекидневен бекъп включен във всички планове.
"Когато сайтът ти функционира наистина 24 часа стабилно, а виждаш, че това не е така при големи и сериозни портали - ти спиш спокойно. Когато отделът за поддръжка ти отговаря за минути по въпроси и неясни неща, дори да е Коледа или Нова година - тогава си радостен. Когато работиш със сериозни и коректни професионалисти - ти си щастлив. Това са ICDSoft. Бъдете винаги такива!"

Борислав Арапчев
https://malkiobyavi.com
https://ideabg.com

"В моята практика все още не съм срещал друга, толкова добра техническа поддръжка и качество на услугите. Риселърската програма, политиките на ICDSoft спрямо риселърите и техните клиенти са на ниво, което би трябвало да служи за пример, как трябва да се отнасяш с партньорите си. С чиста съвест мога да кажа, че ICDSoft се е доказала като еталон за качество и надеждност в хостинг услугите."

Йордан Павлов
https://www.comsec.bg

"Поддържам работни отношения с ICDSoft вече 3 години и никога не съм имал основание да се ядосвам или да им се сърдя за каквото и да било. Знам, че мога да разчитам на интелигентен и бърз съпорт, безупречна техническа поддръжка и най-важното за мен - разбиране. Сигурен съм, че аз и моите клиенти ще ползваме услугите на ICDSoft и занапред."

Маргарит Ралев
https://ralev.com